090528

Hejsan! Det var ju rättså längesen jag skrev ett inlägg, så det får jag väl göra.

Idag ska jag nog inte göra så mycket...tror jag. Men imorgon så skulle jag nog va med Michelle, men jag är inte säker. På lördag så ska vi upp till familjen Andersson, för att fira Thomas antar jag :P. Jag längtar efter att få se deras nya hund, har bara sätt bilder liksom. Och på söndag blir det väl bara att man tar det lungt och slappar lite.

Nu är det bara två veckor kvar till sommarlovet, jag längtar till det men jag kommer sakna min klass så jävla mycket asså! Och nu har jag ju köpt skor till både skolavslutningen och lärarmiddagen :), hur jävla bra som helst! La in bilder på dom ;), men klänningarna får ni inte se. Kommer säkert bild på dom någon dag efter skolavslutningen.

Jaha det var nog allt jag hade att skriva för idag ;P..

Puss & Kram <3


Dom svarta är till skolavslutningen och dom vita till lärarmiddagen :).


My new shoes <3


090516

Hej!


Jag har varit jätteglad idag för jag har köpt en klänning till skolavslutningen, och en klänning till lärarmiddagen ;). Och jag blev väldigt nöjd med båda två! Nu är det bara skor jag ska ha också. Eller ja bara och bara, det kanske blir skitsvårt att hitta två par skor, vem vet?

Just nu håller jag på att kolla på melodifestivalen, jag tycker det var riktigt många bra bidrag detta året faktist. Men man hoppas ju endån att sverige vinner såklart ;). Så hejja sverige!!

Men nu ska jag gå...

Puss och Kram<3


fredag-måndag

Heii!

Nu ska jag berätta lite kort om vad som har hänt i helgen hade jag tänkt.

Fredags:
I fredags så blev det ju först att man gick i skolan, som alltid är lika tråkig. Efter skolan så packade jag lite eftersom jag skulle till min fader vid 6 tiden. Så vid 6 kom min fader och hämtade mig hos min mamma, och när jag kom till far så hade jag lite tråkigt så jag ringde Calle och frågade vad han gjorde, han sa att han var i stan med Michelle så jag tog bussen till stan och träffade dom. Vi gick typ bara runder överallt, vi försökte hitta roligt folk men det gjorde vi såklart inte bara för det. Sen vid 23.35 tog vi bussen hem till lilla Ekeby igen. Och när man kom hem så gick jag och la mig för att sova :).

Lördags:
På lördagen så fick man gå upp klockan 7 på morgonen för att det var öppet hus i skolan -.-, så det var bara att gå upp och duscha och göra vid sig lite innan fadern min skjutsa mig till skolan. I skolan hände det inte så mycket, tråkiga lektioner och störiga ungar...allt var som vanligt.

Men efter skolan så åkte jag hem, och efter ett litet tag så ringde jag Calle för han och Michelle skulle till stan igen, så jag hängde med jag också :). Så jag åkte till Michelle för vi skulle få skjuts till Michelles mamma av Catja (Michelles styvmamma typ :P), men vi skulle först till väla för Michelle och Catja skulle fixa lite saker och efter det så åt vi på donken ;). Sen så åkte vi då till Michelles mamma där vi typ gjorde vid oss lite, efter vi var klara med det så åt vi mat och hade skitkul när vi pratade med Michelles mamma och bror (Sebastian), vi skrattade skitmycket asså xD!! När vi hade ätit klart gick vi till busshållsplatsen för att vänta på vår buss.
 
Sen när vi var i stan så skulle vi träffa Jeny och några andra människor på gröningen, så vi gick till gröningen för att träffa dom då. Men efter ett tag så gick vi därifrån för vi skulle gå på toa :P. Sen så yrade vi bara runder en massa hela kvällen, så vi var bara på gröningen typ i en halvtimme på kvällen också, vilket jag tyckte var jävligt synd.

Men efter att vi hade varit där ett litet tag så skulle jag ta bussen hem vid samma tid som jag gjorde på fredagen, så det blev att man fick skynda sig lite så att man inte missade den. Men som tur var så missade jag inte bussjävlen! Sen när man kom hem var det bara att hoppa ner i sängen och sova :).

Söndags:
Igår så gjorde jag absolut ingenting förrens vid klockan halv 7, för då åkte jag till min bror och hälsade på han ett litet tag. Men efter nån timme så skjutsade han mig hem till Anna, Calle var också där. Vi poppade popcorn och kollade på Scary Movie, sen vid typ halv 12 så stack jag och Calle hem för alla var typ skittrötta ;P. Och när man kom hem så satt jag mig lite vid datan och efter det så gick jag och la mig.

Måndag:
Idag har jag inte heller gjort så mycket mer än att jag har tagit det lite lungt. Sen vid 6 kommer mamma och hämtar mig hos far, sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra riktigt, men det märker jag väl ikväll :P.

Pusspuss heii<3


Idrottsdag -.-

Heiisaan!!

Idag så var det friidrottsdag i skolan, vilket inte var så kul för vädret sög riktigt mycket kuk! Det pissade regn från himmlen och det blåste skitmycket. Så jag frös som fan asså, så Alex och Emelie fick värma mig så att jag blev värm igen ;). Och det gick inte så bra på sporterna heller, men även om jag inte fick något pris så är jag endå nöjd.

Nu har jag inget mer att säga :P.

See ya<33


Lalandia

Hallo!! Nu tänkte jag att jag skulle berätta lite från ihelgen när jag var på klassresa :). Och jag måste ju passa på att säga att iallafall jag hade skiiitroligt!!

Vi åkte dit på fredagen vid 11 tiden, och när vi kom fram till Lalandia så var det att byta om till bikinin direkt och bada som fan. (Och stugorna vi bodde i var jättegulliga och hur mysiga som helst!) Efter att man hade badat klart så gick vi till centret och åt pizzabuffe, det var gott :P. Sen så på kvällen gick vi till en annan stuga (där andra från klassen sov) där vi hade väldigt mysigt. Men jag, Emelie, Jesper och Alex gick hem på natten någon gång för dom andra skulle gå och lägga sig.

När vi sedan vaknade på lördagen så blev det att man gick upp och åt frukost rättså snabbt för att sen skulle vi gå och bada :). Där var en skitrolig rutschkana (eller hur det stavas xD), men jag fick så jävla mycket blåmärken av den så jag var helt blå om både ben och armar. Sen efter att vi hade badat så hade vi bestämmt att vi skulle äta lunch med vår klass, så det fick vi ju göra. Men sen blev det att man stack till badlandet igen och bada ;). Efter att vi hade badat klart så gick jag och några från klassen till leklandet i centret som hette Monky Tonky land där vi hade skitkul xD, det känndes som om man var 5 år igen :). Men där träffade vi iallafall några danska pojkar som var hur söta som helst asså!! Så vi gick runder med dom och hade skitkul, och vi försökte lära oss lite danska och sånt kul :P. Sen följde vi med dom hem och hade kul i deras stuga ända tills det var dags att gå och lägga sig.

På söndagen var det dags att åka hem, vilket jag tyckte var lite tråkigt :(. Jag, Alex och Emelie bestämmde oss för att inte bada, för vi var inte så sugna på att bada, och jag hade riktigt ont i kroppen efter att ha åkt rutschkanan på badlandet. Men vi gick runder i centret istället och hade kul :P. Sen så träffade vi på dom danska killarna igen, så vi hängde med och kollade när dom åkte skridskor (fy fan va kallt det va där inne istället :O). Och efter det så när vi precis skulle till Monky Tonky land så kommer Jesper och säger att vi skulle samlas för vi skulle äta med klassen, så vi fick säga hej då till våra söta små danskar. Men när vi kom dit så var typ inte alla där så vi gick tillbaka till danskarna och prata lite med dom men sen så kom alla så vi var tvungna att säga hej då igen för vi skulle ju äta xD. Så till slut gick vi och åt, men medans vi väntade på maten så kom våra små danskar förbi så vi var ju tvungna att gå och säga hej till dom igen XD. Men när maten var klar och dom skulle dra så sa vi hej då för en sista gång till dom. Jag kommer sakna dom som fan asså<3!!!! Sen var det bara att ta farväl av lilla Danmark, som verkligen är ett jättehärligt land :)!!

Jaha det var det jag hade att säga om Lalandia och Danmark<3

Farvel! Som dom säger i Danmark ;P


En bild på oss och dom söta pojkarna :)<3333


Alex den lille alkisen xD<3


Emelie och Alex i Monky Tonky land.


Anna, Michelle och Robin på MT-land


Michelle och Anna på MT-land


Simon på MT-land


Michelle på MT-land


Anna på MT-land


Emma.R på MT-land


RSS 2.0