Skolavslutningen :')

Hello!! ;)

I fredags var det skolavslutning för min del ;). Så först var det avslutning i kyrkan, där kom en liten tår säklart för det är så sorgligt att vår klass ska splittras nu....tycker jag iallafall :P.

Sen så när man kom hem så fick man blommer och en ipod av lilla mamma :). Efter det så blev det att jag fick packa lite för jag skulle sova hos Emelie. Och när jag kom till henne gjorde vi inte så mycket, men efter ett tag kom Alex också. Så letade vi efter en avslutningsfest vi kunde gå på för där var typ inga fester iomed att det var så dåligt väder -.-. Men till slut hittade vi en ( jippie!!), hos en som heter Jennifer. Och där hade vi jävligt trevligt kan jag säga, så jag är nöjd med min avslutning iallafall ;).

På natten så gick vi hem till Emelie igen och sov där :).

Puss på denna dagen asså<3

Kram Emmie<3


Detta är min nya ipod<3


Lärarmiddag!

Hejsan!

Igår så var det lärarmiddag för niorna och våra gamla lärare. Det var en skitrolig kväll, för där va så trevligt folk, maten va riktigt god och alla va jättefina ;).

Men ska gå nu!

Bye<3


Jag :P


Så här såg jag ut på lärarmiddagen :)

Party hos Anna :D

Hejhopp!!

Just nu är jag hos Anna för vi ska fira hennes födelsedag :). Så det kommer mer folk sen, och då ska vi äta pizza....gooooott!! Sen går vi väl hem till Anna igen och har det lite trevligt, och då kommer det nog mer folk också ;).

Så grattis Anna min lilla tös<33333

Bye<3


Tog en fin bild från Anna (a)<3

RSS 2.0